Auteursrecht

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Gerard Boon Fotografie en beschermd door de Auteurswet. Het is niet toegestaan om de foto's te kopiƫren, bewerken, verspreiden of gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Portretrecht

Als je een fotoshoot boekt bij mij, geef je mij toestemming om de foto's te gebruiken voor mijn portfolio, website, social media en andere promotionele doeleinden. Als je dit niet wilt, moet je dit vooraf aangeven en schriftelijk vastleggen.

Betaling

Je betaalt de helft van de afgesproken prijs vooraf als aanbetaling en de andere helft na aflevering van de foto's. De aanbetaling wordt niet terugbetaald als je de afspraak annuleert binnen 24 uur voor de fotoshoot. De foto's worden digitaal geleverd in hoge resolutie via een beveiligde link. Je ontvangt de foto's binnen twee weken na de fotoshoot.

Te laat komen

Als je te laat komt op de afspraak, kan ik niet garanderen dat ik de volledige tijd voor je heb. Ik zal proberen om de fotoshoot zo goed mogelijk uit te voeren, maar ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor een minder aantal of kwaliteit van de foto's. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, beschouw ik de afspraak als geannuleerd en wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Afspraken verzetten/annuleren

Je kunt je afspraak kosteloos verzetten of annuleren tot 24 uur voor de fotoshoot. Daarna wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Als je je afspraak wilt verzetten of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via telefoon of e-mail. Ik zal proberen om een nieuwe datum te vinden die voor ons beiden geschikt is. Als ik door overmacht (bijvoorbeeld ziekte, ongeval of slecht weer) de fotoshoot moet verzetten of annuleren, zal ik je daarvan op de hoogte stellen en je aanbetaling terugbetalen of een nieuwe datum voorstellen.

Klachten

Als je niet tevreden bent met de kwaliteit of het resultaat van de foto's, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik zal mijn best doen om een passende oplossing te vinden.