Portretfotografie

Een fotosessie van 60 minuten kost €100,- en omvat 10 digitale foto's inclusief nabewerking. Extra foto's kunnen worden bijbesteld voor €5,- per stuk of per vier stuks voor €10,-.

Familiesessies

Een sessie van 60 minuten kost €100,- en omvat 10 digitale foto's inclusief nabewerking. 
Een sessie van 120 minuten kost €175,- en omvat 10 digitale foto's inclusief nabewerking. Extra foto's kunnen worden bijbesteld voor €5,- per stuk of per vier stuks voor €10,-.

Liefdesfotografie

Een sessie van 2 uur kost €240,- en omvat alle foto's inclusief nabewerking.

Evenementen

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een jubileum, een bedrijfsborrel of een ander speciaal moment, ik zorg ervoor dat u de mooiste herinneringen heeft. Ik fotografeer uw evenement met oog voor detail, sfeer en emotie. U krijgt van mij een selectie van de beste foto’s in hoge resolutie, die u kunt downloaden, delen en afdrukken. Een evenement kost €100,- per uur, met een minimum van 2 uur.

Bedrijfsfotografie

Wilt u uw bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren? Dan heeft u een goede fotograaf nodig die uw bedrijfscultuur, uw producten en uw diensten in beeld kan brengen. Ik kan u helpen met het maken van foto’s voor uw website, brochure, social media of andere communicatiemiddelen. Ik fotografeer uw bedrijf met oog voor kwaliteit, creativiteit en originaliteit. U krijgt van mij een selectie van de beste foto’s in hoge resolutie, die u kunt gebruiken voor uw marketingdoeleinden. Een bedrijfsfotografie kost €100,- per uur, met een minimum van 2 uur.